DHOME DYSHE

Dhome dyshe ideale per nje familje ose per tre persona. Ka nje krevat dopio dhe nje krevat tek. Dhoma eshte e dizenjuar kendshem duke ofruar komoditet dhe siguruar relaksin e kerkuar. Kjo dhome disponon kondicioner, televizor plazem, dollap. Përmban tualet privat që ka dush dhe tharëse flokësh.

[bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^93|url^https://belagritapalace.com/wp-content/uploads/2018/03/air-conditioner-1-1.png|caption^null|alt^null|title^null|description^null” img_width=”35″ icon_style=”advanced” icon_border_style=”solid” icon_color_border=”#bcbcbc” icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”10″ icon_animation=”pulse” title=”Ajer i kondicionuar”][/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^85|url^https://belagritapalace.com/wp-content/uploads/2018/03/flatscreen-tv.png|caption^null|alt^null|title^null|description^null” img_width=”32″ icon_style=”advanced” icon_border_style=”solid” icon_color_border=”#bcbcbc” icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”10″ icon_animation=”pulse” title=”TV Plazma” css_info_box=”.vc_custom_1520945724713{margin-top: -30px !important;}”][/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^86|url^https://belagritapalace.com/wp-content/uploads/2018/03/wifi-connection-signal-symbol.png|caption^null|alt^null|title^null|description^null” img_width=”35″ icon_style=”advanced” icon_border_style=”solid” icon_color_border=”#bcbcbc” icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”10″ icon_animation=”pulse” title=”WiFi” css_info_box=”.vc_custom_1520945740410{margin-top: -30px !important;}”][/bsf-info-box][bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^197|url^https://belagritapalace.com/wp-content/uploads/2018/03/bathtub.png|caption^null|alt^null|title^null|description^null” img_width=”35″ icon_style=”advanced” icon_border_style=”solid” icon_color_border=”#bcbcbc” icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”10″ icon_animation=”pulse” title=”Tualet” css_info_box=”.vc_custom_1520945949697{margin-top: -30px !important;}”][/bsf-info-box]
[ultimate_carousel slides_on_desk=”1″ slides_on_tabs=”1″ slides_on_mob=”1″]
[/ultimate_carousel]

Ejani,   Relaksohuni & Shijoni

Vendi perfekt per te shijuar relaksin dhe qetesine e deshiruar. Ndihuni te vecante duke perjetuar eksperiencen unike qe Belagrita Palace ju ofron.